Welcome to my Page

Followers

Saturday, February 26, 2011

.: Maafkan saya! :.

Saya mintak maaf sangat2 awak.

please..

seksa merindu ni..everybody tahu yang the worse part is merindu..

nak cakap something tapi netah la..takut orang yang diharap2 tak baca..

i missed you so much.. :'((

Saturday, February 19, 2011

.: saya mintak maaf sangat2 awak :.

saya sedar saya salah. saya mintak maaf. tapi awak tak terima maaf saya.

tadi awak dah bagi kata putus, kita berpisah. saya tak dapat terima kenyataan ni.

awak, saya mintak maaf. saya terpaksa.

  • delete mesej2 awak yang dah 3tahun saya simpan.
  • letak semua gambar2 awak dalam sampul.
  • asingkan baju2 n hadiah dari awak.
  • simpan handset yang awak bagi n tak guna lagi dah.
saya bukan tak nak semua tu. bukan tak nak hargai. tapi saya sedih. saya dah tak bersama awak. awak tak faham apa saya rasa sekarang. sekeliling saya penuh  dengan kenangan kita. macam mana saya nak hidup tanpa awak? 

saya mintak maaf. saya jadi suka keluar malam untuk nangis sepuas hati. saya mintak maaf.



akhir kata, saya sayang awak tapi kita dah tak bersama. saya tetap dengan pendirian saya.

.: saya & awak :.

hai. saya emma noordin. saya bercinta dengan nik sharil afiq bin mokhtar.

tapi kebelakangan ni kami selalu tak sefahaman. saya tak tahu kenapa.

dia kata saya ada buat salah.

1. keluar dengan A tapi cakap dengan B.

2. saya chat FB nakal2 dengan kawan saya. kawan saya mintak gambar free hair, saya xbagi. saya cakap xada.

3.salah yang sebelum ni.


sekian salah saya yang menjadi punca kami putus.

andai dimata nya saya tak mampu dimaafkan, saya rela. asalkan dia bahagia. saya bukan nak mengugut, tapi hidup saya tanpa dia, mungkin jadi teruk. saya tak dapat bayangakan hidup tanpa dia.

sayang,

saya mintak maaf. sungguh-sungguh mintak maaf. maafkan saya.

saya cuma mahu perhatian dari awak, bukan bermakna awak tak bagi perhatian terus pada saya sebeum ni. cuma berbeza je.

saya tak sanggup lagi gaduh2 dengan awak. saya rindu awak. sangat2 rindu awak. 

sayang,

tak boleh ke kita mula balik? saya sunyi tanpa awak. awak yang mesra dengan saya. awak yang saya kenal dulu. awak sekarang sangat2 keras. saya dah buntu. macam mana nak pujuk awak balik? saya cuma nak awak. 

awak tahu tak sayang?

tiap2 hari saya tengok barang2 kenangan kita.

1. tiket2

2. resit2

3. gambar2

4.even bekas fries pun saya simpan. tu kan kenagan kita.

sayang,

saya nak awak. awak dah tak nak saya?

saya rindu awak. awak tak rindu saya?

saya mintak maaf. awak tak dapat maaf kan saya?

saya tahu salah  saya besar. saya tahu awak anggap saya tak hargai awak.

tapi awak tak tahu, saya paling hargai kehadiran awak. 

awak, saya tak dapat sambung tidur sebab saya termimpi2kan awak. dah 3minggu saya mimpi awak tinggal saya. tolak saya masuk gaung. saya takut.

saya harap awak baca & faham niat saya. saya bagi awak masa. tapi jangan lama sangat. saya perlukan jawapan.

saya sayang awak sayang.

Thursday, February 17, 2011

saya cuma

maaf kan saya kalau awak dah tak selesa dengan saya. saya cuma nak tahu kenapa.

saya cuma rindu awak. awak yang dulu. yang suka sangat buat saya gelak sorang-sorang. yang suka hiburkan hati saya. yang selalu bercerita dengan saya. yang tak pernah jemu berceloteh dengan saya 24jam. saya rindu awak.

saya cuma nak tahu kenapa awak suka marah-marah saya sekarang. 

saya cuma nak tahu kenapa awak panas baran sekarang.

saya cuma nak tahu. 

semua salah saya yang dulu tu saya minta maaf. saya tahu susah awak nak maafkan saya. tapi macam ni ke cara awak layan saya?

kawan-kawan awak dah tak suka saya. saya tahu.

saya dapat rasa. semalam awak dah bagi kata putus. 

memang kita dah tak sehaluan sekarang. awak kata kalau ada jodoh,ada lah. tapi,perlu ke?

awak dah jemu untuk usaha?

awak dah jemu dengan saya?

awak dah lupa kenangan-kenangan kita?

awak, saya cuma nak tahu. saya cuma harap awak faham.

yang saya cuma rindu awak.

Saturday, February 5, 2011

.: lets play the happy song :.

after a few hours keluar dengan MP (*my papa aka pak we aku*) , his twin sister , and cousins. 

aku find out that actually kami just missed each other. missed to spent time together. talking. seeing each other faces. laughing at each other without a reason. tu je. nothing else. 

big issue? memang ada. any relationship pun ada big issue. or maybe issues. :) but mine,i guess both of us learn something from our old mistakes. dia pernah curang. aku pernah curang. we gave each other a 2nd chance to fix things and it works. hopefully lepas ni,there wont be any big issue, especially regarding orang ke 3. ;p

unfortunately, first thing in the morning esok MP dah nak pergi. for the record, ni our first date for 2011. anniversary pun sambut separatedly. and yet aku still counting days hoping akan jumpe again soon. :)

apa apa pun. sayang, i love you so much! thanks. you gave me pain so that I learn to appreciate. and I hope we'll have a better relationship so that we could last long ke anak cucus. ;)

Friday, February 4, 2011

my perfect February love song.



Thursday, February 3, 2011

rindu dia

dia kusut masai tapi saya sayang.
dia biasa biasa tapi saya pilih dia.
dia tak kacak tapi saya punya.
dia tak kaya tapi saya suka.
dia tak tinggi tapi memikat hati.
dia cuma milik saya.
saya terlalu rindu dia.