Welcome to my Page

Followers

Friday, January 7, 2011

Boring ::Part 2::

Hai semua.

Aku baru balik dari borong makanan di Pasar Malam depan di Kubang Kerian.

Well, macam biasa. Aku make up and touch up sikit-sikit. Normally aku make up hanya bila aku rasa ada masa and nak melawa semata-mata. Aku ni malas nak tempek bedak menebal. ehehe

Ok lah. mood aku hilang untuk update about how's the day goes. Aku just boleh cakap yang aku rindu dia.

RIndu nak dengar dia cakap lembut-lembut dengan aku. Cakap aku cantik,(maybe aku tak cantik tapi hey that's what most girls want to hear from their boyfie kan?) 

Ok ok. enough talking. hari ni aku rasa aku cantik. aku snap pictures. tengok lah ye?





3 comments:

farahin khairi said...

cantik! :)

Apiz said...

cantik menarik tertarik kaw memang da bomb..kaw menarik kaw tertarik kaw memang da bomb...uuuhuuu..

emma noordin said...

farahin : Tq farah ;)

apiz : tq.. abm2..