Welcome to my Page

Followers

Sunday, January 16, 2011

:: perlu ke? ::

Lagi-lagi buat hal. aniversary kot. kalau aku tegur baru nak buat. ee! sumpah terasa gila. 

hello! aku ni GF. bukan PA. memang la GF tu boleh jadi PA,tukang kejut tidur,teman time ada masalah apa semua. but at lease, boleh tak buat apa yang aku suka? yang aku dah terang-terang cakap 5 6 kali. nak aku ulang lagi? 

bila aku cakap penat nak ingat kan,marah. merapu cakap diri sendiri bodoh bagai. dah-dah. kali ni memang aku terasa. SUMPAH! 

bagi sesiapa yang rasa entri aku ni macam budak hingusan, sila close. kat atas ada butang close. yang macam pangkah tu. shuh!! 

korang bukan aku memang la korang tak faham apa aku rasa. satu hubungan couple yang dah lama aku tunggu. dah la nak celebrate aniversary sama-sama tak dapat. nak makan-makan,jalan-jalan macam orang lain celebrate. aku memang tak hard up benda-benda cenggitu. kau faham tak FB tu satu-satu nya cara? kau faham tak FB tu penting bagi aku? see. cakap aku ni pentingkan diri sendiri. kau komen status siapa pun aku tak kisah asalkan kau ingat pesan aku & apa yang aku mintak. ni tak. kau buat macam aku ni NO BODY!

argh! susah sangat ke? ni aniversary first yang aku rasa excited gila nak gayut lama-lama. tapi?? apa aku dapat? kalau aku cakap cenggini, mula la cakap aku ni dah bosan dengan kau. ee!

DAH DAH. Aku fed-up nak ingatkan bertapa penting nya FB tu. terasa. faham??

wish untuk diri sendiri lagi bagus. happy aniversay emma noordin 

(* kalau macam ni la gaya nya, dah tak ubah macam aniversary aku yang very the worse dulu. benci! )

5 comments:

mimie swifty said...

sabar emaaa sabar...
chill k....
have some space to get urself calm down.. :)
mybe die mmg type cmtu tp syang ko..kan??

emma noordin said...

mimie syg : aku br je bg tahu dia how much aku t'rasa..and br dan2 nk komen,nk post tu ni..ee... :'((

ladybird.deana said...

ema...sbr jew la...
slalunye dak boy mmg cm tue..
serbe srbi kte kne ngat an..kdng3x tue xlrat gak...haih!

emma noordin said...

Yan cyg : sedih...selalu lupa...touching :(

mimie swifty said...

alorh siannye kat ema...
sabar je lah ehhh...
next timehopefully he'll remember everything..
:)