Welcome to my Page

Followers

Thursday, April 14, 2011

Aura single?

Hai. selamat malam. eh aku bukan nak tidur lagi la. baru nak makan. huhu. aku rasa sangat pelik. why?

cause dulu, aku putus, aku jadi tiny. 

ok. bukan macam orang lidi or kurus kering and mengecik. 
maksud aku tiny tu  kurus. skinny. ok? sebab bila putus cinta, aku tak ada selera makan. aku tak nak keluar rumah. semua aku tak nak. 

tapi now, aku  rasa even aku tak makan sangat, aku jadi chubby. why?? pp aku dah tembam. pffffttt!! adeeehhh

=,= 

why oh why?? aku rindu dia lagi. aku ingat nak let go hp yang guna sepanjang aku dengan dia. hp tu bawa banyak kenangan sangat. tapi aku sayang hp tu. tapi kadang2 hp tu buat aku sedih. mesej2 dalam hp tu buat aku sedih. aku menangis. macam mana?? nak buat apa ni? let go hp sony? sony tu camera dia cantik. sayang juga. E71? dia punya. mana boleh. huhu! 

somebody..help!! T_T huhu.. 

Afiq, I miss You soo much!

1 comment:

cik.saffa.here.with.love. said...

sabo naaaa...~~
aku kan ada...
pape hal cari je aku k...