Welcome to my Page

Followers

Monday, April 11, 2011

. : rumah hati aku kosong :.

hai. and yes. tengok jam.. T____T aku ponteng lagi. pfffttt...! dam'it! aku bukan sengaja ok? aku tak  boleh tidur semalam. aku teringat kat kau. macam2. ok2. too much kan? sorry kepada orang yang kena marah pagi tadi. ok? aku marah bila aku serabut. then im ok. kan? sayang, belikan bear2 badak kat JUsco Midvalley tu boleh? nakkkkkk.... :( mesti tak kan? sayang, kau tahu kan apa jadi pada kepala aku? pagi ni dia denyut2. sakit la. adoi... 

sayang, aku rasa macam kena tipu. kenapa laki macam tu? salah perempuan ke? to be exact, salah aku ke? sayang.. kenapa? hati aku dah tawar. mana kau? rumah dah bersawang. kau tak nak datang bersih kan ke? cantik2 kan balik rumah hati aku ni. 

2 comments:

tomatoo said...

sabar...

emma noordin said...

dah lama sabar encik tomat.. tak larat dah :'(